Hartelijk welkom op de website van Automobielbedrijf Jan Wijnakker B.V. Op deze pagina vertellen wij u meer over ons bedrijf en onze uitstekende service- en garantiemogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een goede occassion kunt u terecht in onze showroom waar wij onze collectie auto's voor u presenteren.
Bezoekers die op zoek zijn om een oldtimer te huren kunnen terecht op: verhuur klassieke automobielen.

In onze universele werkplaats met 5 hefbruggen, onderhouden en repareren wij alle merken, zowel personen auto's als ook bedrijfswagens en bussen.
Ook kunt U bij ons terecht voor APK-keuringen, ruitenreparatie, airco service, storingsdiagnose.
Wij werken met de allernieuwste diagnose apparatuur:  Bosch, Launch, VW-Audi Vag-com, Peugeot-Citroen Lexia, Renault Clip, Opel Opcom, Fsa 450 Scope etc.

Sinds 1960 in Jan Wijnakker auto's een bedgrip in de omgeving. Ons bedrijf is sinds 1972 gevestigd in het plaatsje Zeeland in Noord-Brabant.
Oprichter Jan Wijnakker sr is al meer dan 50 jaar actief bezig in de automobiel branche en heeft door de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan.

Bij ons Total tankstation kunt U 24/7 per dag tanken met bankpas of creditcard en in onze shop kunt U terecht voor shop artikelen en ons spaarsysteem.

Uw droomauto gevonden maar niet voldoende middelen om deze te financiŽren? Wij werken nauw samen met Interbank en kunnen u een voordelig krediet bieden. Als u benieuwd bent hoeveel uw maximale krediet bedraagt kunt u hier uw maximale krediet berekenen.

Sinds kort kunt u zelfs uw auto online verzekeren via onze site. Klik hier voor meer informatie.

                            Automobielbedrijf Jan Wijnakker
                            Brand 9
                            5411 PA  Zeeland (n.br)
                            tel 0486-451474
                            e-mail: info@wijnakker.nl

 

  Webdesign ©1999 WebViZion BV